Monday, July 12, 2010

sy rindu dye

hye.. lame gile xupdate..
maybe pasni aku rajin blk kot update.. itupon kalo ade mase la.. hehe

mlm td aku tgk world..
yeahhh my fav team ESPANA menang seperti yg dijangka oleh sotong paul..
ehehehe *team belanda sume menu sotong goreng tepung ke rini?
game agak busan.. xmacam game final.. haha
ceh, cube bg aku main.. knfem 6 bijik aku da score.. ;p

okey pasni aku jnji aku akan rajin berblog blk..
yeppi.. tp korang kne la support aku..kalo x.. aku merajuk lg mcm dlu..
xupdate smpai 5 bulan..
ha amik kawww... ;p

mood currently : sy sedang merindui Noor Jasmin Jumhar..

: sy suke tgk muke dye mcm nie.. haha comel ;p

3 comments:

Peluang Bisnis Online BlakBlakan said...

Blog yang berisi artikel informatif dan menarik untuk dikunjungi... :)
Blog ini sudah saya follow, kunjungi dan follow balik yah...

Outbound di Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)