Monday, January 18, 2010

~day wif my kezen~

giler lame bru aku nk update bnda nie..
actly 13 jan aritu untie aku buat knduri sbb dye nk pegy umrah..
so time nie lar aku bru jumpe sdare mara aku..
almaklum lar.. aku malas sket kalo bab g jenjalan umah org..
kalo g jenjalan xde pekdah mmg aku rajin.. haha

tp gmbar untie aku yg nk g umrah time nie xde lar..
sbb kiteorg sebok gosip..
dye duk layan org...
bgus kn jdk anak dara yg rajin mcm aku..
hahaha * ala catering.. so kteorg xde keje pape nk kena buat.. (alasan terbaeeekk)


kesengalan.. :))

sume duk impit2 mcm xmuat lak camera..
mama aku lar paling kecoh takot gmbar dye saparuh..
padahal bnyak lg space..
haissshh mcm2 ragam.. haha
mama aku yg ujung pkai jubah itam tu.. :)

sume kalo bab camwhore..
nie lar sebahagian family HALIMAH..

cucu limah yg happening n pening..

sume bajet ayu..
ayu ker?? hehe

aku mmg sempat jek nk nyelit..
nie lar sebahagian kezen yg age hmpir2 ngn aku..
yg lain bnyk yg kecik2 n yg da tua2.. hehe

muke aku cam pelik time nie..
xpuas aty aku tgk..
hahaha

P/S : aku sorg je yg xrety pkai bju kurung...
hahaha mintak maaf yeh..
aku mlas nk pkai bju kurung sbb kenduri buat kt masjid..
kt umah hnye sedare mara.. so aku rase xpyh lar aku cntek2..
sbb sedara mare je yg tgk.. hahahaha

Sunday, January 17, 2010

~bersawang~

mmg bersawang gile blog aku nie..
2 bulan xupdate..
biase lar mmbawa aty yg lara..
cewahhh... aku xde mud lar tgk blog nie..
kadg2 da rase mlas nk blogging..
tp nie je lar tmpat aku nk share pape pon...

so pasni if aku nk tuka link bru.. aku share ngn korang yeh..
buat mase nie.. aku still ngn blog nie je...
malas giler..

anyway bnyak yg aku lalui dlm tempoh 2 bulan nie..
nk cter xlarat... so bia aku simpan dlm memory aku je lar yeh..



P/S : appy new year bloggers... xlmbt kn aku wish..
a new year.. a new hope.. a new life :)
~2010~