Monday, May 4, 2009

Bad & Gud News

semalam event kt alam sentral...
sgt ramai okk n mcm2 pangai...
aku tgk crew sume da x larat nk bukak mate semalam...
aku pon same jerk...letih beb dr penang pastu gerak ke shah alam...

sepatutnyer next event kt Kuching Sarawak...
tp atas sebab sambutan di KL amat memberangsangkan...
so kami sume x jadik g sarawak mggu ni..
audition di Plaza Alam Sentral di lanjutkan pada mggu depan..
kepada yg ingin mencuba nasib & menonjolkan bakat terpendam..
dtg lar beramai2 di Plaza Alam Sentral...
pada 9 & 10 Mei 2009....

so crew sume kuciwa x dpt p sarawak...
n gud news for me...bcoz diz week aku xpyh mintak cuti lagi..
aku pon da naik segan nk mintak cuti ...
huhuhuhuhu
kang kalo aku mintak cuti musti bos aku bising n kecoh...
aku leteh lar tgk muke dye ketat jer...
hahahhahha

2 comments:

ixora said...

hehehe..jaat je..

bos muka ketat erk....huahuahua...

tu la, xora terpikir gak, apsal kt KL wat 1 ari je..so, bila la p sarawak..? ermmmm..nk ikot!!

~lala~

Honeya Diaz said...

ixora : Pilih Kasih Audition akan dibuat selama 2 hari pada 9hb may dan 10hb May. (pergh.. skema ayat ni.. abeh lah wa kena bahan kang ngan laki wa... )

Turun lah kl. Nanti kitaorg bawa u around da world.. huhuhu...

Ema : Lalink, jgn terlajak tido lak nanti.. Mane tak nye tertido kat opis. Seronok berkaroeke pas event.. huhuhu.. best kan.. nanti afta event kita gi redbox. Eddy ckp on aje.. selalu kitaorg gi 2 org je.. sampey letih mau nyanyi.. huhuhu.. Well, ni promote utk pilih kasih sbb mau amek hati honey and eddy ka sbb tarak muncul pagi tu..? hehehe
Ramai OK dat day..! sgt2.. smpai i have to do all da work.. Smpai kena perli ngan Eddy, "bz sgt, nmpak smpai lupa laki sndiri.." huhuhu..

Lalink, nanti kita jmpa kita soksek and piknik kat plaza alam sentral mcm hr tu ek.. huahauhua.. later honey masak yg lagi best.. Yeaayy... wendu awak sgt2... Mmmmuuaaxx... =)