Tuesday, August 18, 2009

Lesen oh Lesen!!

arini aku berjaya memonteng kan diri aku p klas arini
aku ckp kt kt lectre aku demam...
sejak kes H1N1 nie kecoh..
cuty leh lar tipu2 sket
hahhaha ** jgn tiru pangai aku k?

actly arini aku da bejaya dpt lesen L kete..
3 jam teori n 3 jam praktikal..
time teori mmg besh.. banyak lawak2...
time praktikal ni cam boring sket lar..

aku g praktikal sesi petang...
time ni lak ujan lebat giler
naseb lar aku ni da pndai bwk kete..
so cekgu aku ni amek kesmpatan??..
jgn pk lain okk..
kesempatan tuk tido siap bekeruh ok..
aku ni punyer boring n terkial2.. sbb xtau jalan...
hahahahaha

so arini daptlar aku blajar parking, 3 pointer n bukit..
and everything is fine..

so pasni aku kena g lathan 8 jam..
hope aku xdpt lar ckgu mahmood yg kuat tido tuh
sgt boring okk...
sbb aku xdpt pape lesson pon dr dye...
dye kuat membuter..
korang rase dye makan duit aku tu haram x??
hahhahaha

tp skrg aku sgt frustrated..
sbb lesen aku hnye leh g test JPJ after raye..
actly aku nk buat cpt.. nnt leh lar aku melaram kn time raye ni..
tp apakan daya.. JPJ cuty lame lar sbb operasi cuty hari raye..
uwaaaa ** korang leh x suggest kt JPJ supaya buat test tuk aku dulu bru leh cuty??
hahhahaha

papepon aku hapyyy gak arini..
sbb aku dpt wat lesen L kete tnpa sebarang halangan..
Alhamdullillah... amin...

xoxo ema

7 comments:

ZAF said...

time raye jpj pun xde. dah dapat L kan, bawak je kete. bile jpj tahan cakapla apesal korg xbagi aku buat lesen sebelum raye. hehe.

eyna said...

tahniah2.. kite serupa.. dpt L tanpa sebarang halangan

ema said...

zaf.. ha mmg lar blh aku ckp camtu.. then aku sure giler aku musti dpt surat cinta dr jpj or polis..
n konfem aku xkn dapat bwk kete forever..hahahha

eyna.. yeah, mmg xder halangan..
tp P ni mcm bnyak jer halangan..
dorang dengki ngn kiter kowt?? hahahha

Nur Fatihah said...

haha... mintak jauh la dari H1N1.. Mintak dekatkn dengan B1N1.. Amin...
wakaka =))

ema said...

nur fatihah.. B1N1 too sakit ape laks?? jgn lg tewuk dr H1N1 sudey..
mmg mintak jauh jer ngn H1N1 nie.. tp kite xleh nk agak kn.. huhuhu

aminn...

ixora said...

wah..tahniah...

samat puasa..

ema said...

ixora.. hehehehe maseh yer..

slamat menjalani ibadah puasa tuk semua.. :)