Saturday, August 29, 2009

~~suka duka DPR B~~

tetibe arini aku nk cter kesah2 dlm kelas aku..
okk aku seorg pelajar di POLIMAS..
amik cos diploma in marketing..

so skrg aku da semester 5 da..
da 2 thun setgh aku duk kt kedah ni..
bnyak giler suka duka aku duk jauh dr family nie..

kalo aku cter semua 4 ari 4 mlm x abes lg kot.. hahaha
class aku xramai pon.. 17 org jer..
so kteorg mmg sgt rapat..
n majority adalah pompuan...
laky pon 3 org jer.. sadiskan
betape pupusnya lelaki dlm dunia pemasaran..
hahahaha

aan lar org yg paling rapat ngn aku dlm klas..
aku kenal dye time aku sem satu n kami same2 duk hostel..
penah duk umah sewa sekali tp skrg xlg..
dye da kawin lor.. ngn org kedah jgk..
dye org kelantan tp kalo korang dgr dye ckp xmcm org klantan pon..
mcm org sabah.. hahahaha

ha time aku duk umah sewa ngn dak2 klas aku..
bnyak story weh..
mlas lar aku nk cter..
benda da lpas pon..
aku skrg duk ngn membe2 lain yg xsame cos ngn aku...
senang sket kot.. xbnyak ragam.. :))

kadg2 benda yg aku rase pahit tuk aku tempuhi time aku kt kedah ni..
bile aku igt blk 'its juz a sweet moment dlm idup aku'
aku bru jer abis praktikal kt KWSP jln raja Laut, KL
6 bulan ni lar bru aku realize yg belajar lg best n sonok dr keje..
n aku windu nk blk kedah n stat blja..
now aku da stat blajar da... hehhehe

ups terlebeh sudey.. aku nk cter dak klas aku..
kan da melalut.. aishhh
ha dak klas aku majority asal kedah jer..
so dorg everyweek blk kmpung..
kalo cam aku ni.. sebulan sekali jer lar gamaknyer..
ade yg asal perlis, terengganu, kelantan, pahang..
n dr selatan aku sorang jer.. :((
** bukti budak kl sume ske blja kt kl je kn??


ha yg peace tu la aan..

ni lar ragam dak klas aku time klas cancel.. yahuu
aku akan rindu korang sume lg 10 thun.. hahahha
so sweet :))
aku akan mencelah dimana ade camwhore

p/s: kalo korang ade yg kenal muke dak klas aku.. bgtau yer..

xoxo ema

4 comments:

zamspotte said...

waa.... kamoo buat aku terkenang waktu study...

intan payung said...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

U remind me of my clazmates :) I poli jugak dulu. kat shhlam.. hee

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

lelaki oh lelaki..pupus ke..
malunyer aku...
mmg memalukn lelaki...

ema said...

zamspotte.. mmg zaman bljar zaman paling best dlm idup rite??

intan payung.. mmg btol susah nk carik kwn yg btol2.. kwn ketawa ramai.. ouh poli shah alam..

laksamana.. mmg lelaky pupus da bnyak pupus dlm dunia marketing.. hehehehe malu ker? hehehehe